0 termék
0 Ft
 
 
Vélemények a méhpempőről
1 hónapja vagyok várandós, most már biztos és alig vártam, hogy többek között maguknak is elmondhassam ezt az örömhírt! :) 8 hónappal ezelőtt Ön bátorított levelezésünkben hogy próbáljam ki a méhpempőt, valószínűleg nekem is segíteni fog teherbe esni és szerencsére hagytam magam meggyőzni, a mai napig hálás vagyok érte!!! Igaz végig kellett csinálni 2 teljes kúrát mire eredménye lett nálam, de ma már azt mondom, hogy bármennyit bevállalnék a picikémért! Még nem tudjuk hogy fiú vagy lány lesz-e, de a következő levélben már remélem erről is írhatok!
véleménye
a(z) 50 gr tiszta méhpempő termékünkről · 2013-02-15
Nekem a homeoterapeutám ajánlotta még tavaly a méhpempő szedését és a neten keresgélve találtam a honlapjára. Még családunkrak 3. hónapja szedem a méhpempőt de már most nagyon jó hatással van rám, a tanulás is sokkal könnyebben megy, úgyhogy több barátnőmnek is ajánlottam már. A következő rendelést már közösen fogjuk leadni és kihasználjuk a kedvezményt! :)
véleménye
a(z) 50 gr tiszta méhpempő termékünkről · 2013-02-15
Körülbelül háromnegyed éve vettem meg az első méhpempőt és most már biztosan állíthatom, hogy nagyon jó hatással van a családunkra. A férjem és én tiszta formában, nyelv alatt olvadva használjuk, a gyerekeknek viszont mézbe keverve adjuk mert másképp nem szeretik az ízét.

Az elmúlt hónapokban nem voltunk betegek és a hétköznapokat is sokkal könnyebben veszük, több energiánk egymásra is.
véleménye
a(z) 50 gr tiszta méhpempő termékünkről · 2013-02-15
 
Frissítse böngészőjét! Letöltés