0 termék
0 Ft
 
 
Méhpempő árak

A méhpempő ára

A dolgozó méhek vajszínű garatmirigy-váladéka, a méhpempő egy igazi vitaminbomba, erősíti az immunrendszerünket, és segít megelőzni, sőt, akár meggyógyítani számos betegséget. Mivel a tiszta méhpempő kizárólag természetes anyagokat, fehérjéket, egyszerű cukrokat, ásványi anyagokat, pro-hormonokat, vizet, zsírsavakat és enzimeket tartalmaz, használatával nem viszünk be káros kemikáliákat a szervezetünkbe, amelyek hosszú távon szennyezhetnék azt. Összegyűjtése nagyon időigényes, aprólékos munka mely óriási türelmet kíván.

A méhpempő hatása

A tiszta méhpempő ára A méhpempő nagy mennyiségben tartalmaz B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B9- és B12-vitamint, vasat, kalciumot, rezet, káliumot, cinket és mangánt.

A B-vitaminok többek közt a megfelelő izomműködés, a szénhidrát-anyagcsere szabályozása, a vérképzés, a szöveti légzés, a méregtelenítés, a máj védelme, a koleszterinszint csökkentése, illetve a zsírsavak és a szénhidrátok lebontása területén játszanak szerepet.

A készítmény szedése ajánlott vizsgaidőszakban diákoknak a koncentráció növelésére, hideg évszakokban gyerekeknek és felnőtteknek a megfázások elkerülése érdekében, babára vágyó nőknek a teherbe esés esélyének növeléséért, csontritkulásban vagy álmatlanságban szenvedőknek egyaránt.

A méhpempő energizálja a szervezetet, és újjáépíti a sejteket; ott hat, ahol valóban szükség van rá.

Többféle kiszerelésben hozzáférhető

Az "életelixírként" ismert méhpempő több formában is hozzáférhető, a tárolását és tartósítását ugyanis többféle módszerrel oldják meg. Vásárolhatunk friss, mézzel kevert, szárított, mélyhűtött, liofilizált (fagyasztva szárított), tablettás, illetve kapszulás méhpempőt. A tartósított méhpempő tovább eláll, mint a friss, azonban az egyes eljárások miatt jótékony hatása csökkenhet, a hasznos anyagok bomlása felgyorsul.

Árak

Az egyes méhpempő készítmények között nemcsak a tartósítási eljárás, hanem az árak tekintetében is lehet különbség. A méhpempőnek az árát, egyik főhatóanyaga a 10-HDA tartalom jelentősen meghatározza, mely az EU-ban forgalomba hozott méhpempőnek meghatározott, minimálisan 1,4% értéke lehet.

A valódi bio méhpempő jellemzően drágább, kb. 50%-al mint a hagyományos, hiszen ez ellenőrzött ökológiai gazdaságból származik, ahol garantáltan betartanak minden előírást a bio termékek termelése folyamán, ezt a bio kontrol szervezetek hitelesítéssel látják el, melyet a terméken is fel kell tüntetni.

A tiszta méhpempő ára 100 gramm esetében körülbelül tízezer forintba kerül, ám kisebb kiszerelésben (50 gramm) is hozzáférhető, ha valaki csak most ismerkedik vele. Természetesen a mindenkori aktuális és pontos árainkat is megismerheti az


A méhpempőtabletta vagy -kapszula jellemzően olcsóbb, ez azok számára lehet ideális, akik nem tudnak megbarátkozni a készítmény jellegzetes ízével, azonban ennek szedésével, a friss termékkel ellentétben különböző adalékanyagokat is magukhoz vehetnek.

Általában a kizárólag természetes anyagokat tartalmazó, friss termékek a drágábbak, azonban ezek hatékonysága a legbiztosabb – ugyanúgy, mint bármilyen más élelmiszer esetében.

Az egészségünk azonban sosem lehet túl drága. Főként, hogy megelőzés még akármilyen borsos árú készítmények alkalmazásával is olcsóbb, mint egy kialakult betegség esetén fizetni a gyógykezeléseket, a gyógyszereket vagy a házi ápolás költségeit.

 
Frissítse böngészőjét! Letöltés