0 termék
0 Ft
 
 
A méhpempő használata és alkalmazása

Hogyan kell használni és tárolni a méhpempőt?

A méhpempőt számtalan betegség megelőzésére vagy kezelésére, illetve általános immunerősítőként is használhatjuk. A dolgozó méhek garatmirigy-váladéka, amellyel az egész méhkolónia fenntartásáért felelős méhkirálynőt táplálják, nemcsak a királynő hosszú életét és termékenységét segíti elő; nálunk, embereknél is beválik. Egyesek egyenesen csodaszernek és "életelixírnek" tartják.

Mit tartalmaz?

A méhpempő használata és tárolása Nagy mennyiségben tartalmaz B1-, B2-, B3-, B5-, B6-, B9- és B12-vitamint, vasat, kalciumot, káliumot, rezet, cinket és mangánt. A B-vitaminok többek közt az izomműködésben, a szénhidrát- és zsíranyagcsere szabályozásában, a vérképzésben, a szöveti légzésben, a méregtelenítésben, a koleszterinszint-csökkentésben, a DNS-szintézisben, illetve a vörösvérsejtek képzésében és érésében játszanak szerepet.

A kalcium a csontokat erősíti, a vas a vér egyik alkotóeleme, a hemoglobin fontos összetevője. A 10–HDA sav baktérium-, vírus- és gombaölő hatóanyag, az acetilkolin az idegsejtek közti ingerületátvitelben játszik szerepet.

A kálium és a nátrium a folyadékháztartást szabályozza, a cink a csontok, a porcok és a bőr egészségéért felelős, a mangán pedig az anyagcsere-folyamatokat szabályozza. A méhpempő ezen kívül szabályozza a menstruációs ciklust, és növeli a teherbe esés esélyét.

Természetes anyag

A tiszta méhpempő száz százalékban természetes anyag, így bárki bátran kipróbálhatja. Mivel nincs benne semmilyen mesterséges adalék vagy vegyi anyag, az nem tud lerakódni a szervezetünkben, hogy hosszú távon szennyezze, károsítsa azt.

Tárolás

Ha úgy döntünk, hogy kipróbáljuk a méhpempőt, az optimális hatás érdekében érdemes odafigyelni a megfelelő adagolásra. A készítményt gyermekek és felnőttek egyaránt alkalmazhatják. Jellegzetes ízét többen elsőre furcsának találják, de tapasztalataik szerint rövid idő után megszokható.

A készítményt gyermekek elől elzárva, hűtőszekrényben, 5 Celsius-fok alatti hőmérsékleten érdemes tartani. Tároljuk száraz, fénytől, levegőtől védett helyen, fémekkel ne érintkezzen.

Az általunk forgalmazott termék fém tetejének belső része védőréteggel van bevonva, így nem oxidálódik. A méhészeti termékekre érzékenyek számára a használata nem javasolt.

Eltarthatóság

A friss méhpempő a fent említett tárolási körülmények mellett körülbelül egy évig őrzi meg szavatosságát. A lejárati időt a termék dobozának alján találja; ezen túl ne használja fel, hiszen jótékony hatása így már nem biztos.

Adagolás

A készítmény alkalmazása két-három hónapos kúrák keretében történjen. A kúrák között egy egyhónapos szünetet kell tartani. Naponta kétszer szedjünk be belőle egy grammnyit (körülbelül egy milliliter), reggeli előtt fél órával, illetve vacsora után egy órával. A nyelv alá helyezzük a méhpempőt, és hagyjuk felszívódni.

A felhasználói tapasztalatok alapján jótékony hatása akár már néhány hónap után érezhető. Egy depressziós beteg már pár hét után jobban érezte magát, egy csontritkulásos hölgy fél év után tapasztalt változást, egy babára vágyó párnak pedig a harmadik hónapban sikerült teherbe esnie.

Öntöl is nagy örömmel fogadnánk a termékkel kapcsolatos pozitív élményeit, írja meg nekünk email-ben, várjuk levelét!

 
Frissítse böngészőjét! Letöltés