0 termék
0 Ft
 
 
A méhpempő segíti a teherbeesést

A teherbeesés és a méhpempő kapcsolata

Egy pár életében fontos pillanat, amikor elhatározzák, hogy gyermeket szeretnének. A nő felnőtt élete során tudat alatt mindig is az anyaságra készül, ösztönösen megtalálja a hangot ismerősei gyermekeivel, és az évek során felkészül arra az időre, amikor saját csemetéjét nevelgetheti majd. Sokaknak kell viszont azzal szembesülnie, hogy hiába állnak készen lelkileg és szellemileg a gyermekvállalásra, a testük valamiért nem engedelmeskedik.

A sikertelen próbálkozások egy idő után a párkapcsolatot is komoly próbák elé állítják, több házasság megsínyli a kudarcok sorát. Természetes tehát, hogy egy nő ilyenkor mindent megtesz a sikerért, akár több olyan módszert is kipróbál, amely elősegíthet a teherbeesést, a természetes megoldásokon keresztül a különböző népi praktikákon át a hormonkészítményekig. Azonban sokak esetében ezek sem bizonyulnak hatékonynak.

A méhpempő fokozza a termékenységet

A méhpempő elősegíti a teherbeeséstA tiszta méhpempőt sokan csodaszernek és életelixírnek tartják, amely növeli a termékenységet. Ez a számtalan jótékony hatással rendelkező anyag valójában a dolgozó méhek garatmirigy-váladéka, amellyel a méhkirálynőt táplálják. A királynő sokkal tovább él, jóval nagyobb méretű a dolgozó méheknél, és potroha is hatalmas, hiszen egymaga gondoskodik a kolónia méheinek utánpótlásáról. A méhek esetében tehát bizonyított, hogy a méhpempő jótékony hatással van a termékenységre, és sok nő tapasztalatai támasztják alá, hogy nálunk, embereknél is működik.

A vásárlóink közül egy nagyon kedves mosonmagyaróvári hölgy, már egy éve szeretett volna teherbe esni, ám mindeddig nem sikerült, illetve a menstruációs ciklusa is rendszertelen volt. Kivizsgáltatta magát, és kiderült, hogy az agyalapi mirigyének működési zavara miatt nem tud teherbe esni. Több hormonális készítményt kipróbált, de ezek nem segítettek, sőt, a legtöbbtől rendszeresen rosszul is volt. Miután több hónapig próbálkozott velük, de hatástalanok voltak, egy ismerőse tanácsára kezdte el szedni a nálunk vásárolt méhpempőt. Legnagyobb meglepetésére a ciklusa már két hónap után normalizálódott, a harmadik hónap után pedig teherbe esett a kislányával. A köszönő levelében leírta, hogy a családjuk életében mekkora változást hozott a méhpempő és hogy több ismerősének is ajánlotta már ezt a készítményt.

Száz százalékig természetes anyag

Mivel a méhpempő száz százalékban természetes anyag, a babára vágyó nők bátran kipróbálhatják, nem szennyezik a szervezetüket semmiféle mesterséges anyaggal, az nem rakódik le a testükben, így nem károsítja később sem saját, sem a születendő gyermek egészségét.

Alkalmazása

A készítményt egy hat hónapos kúra keretében érdemes alkalmazni, A menstruáció elmúltával kezdjük a kúrát. Folyamatosan kell szedni a vérzés kezdetéig naponta 2×1 grammot, majd szünetet tartani a vérzés utolsó napjáig. E rövid szünet után újra kell kezdeni a következő vérzésig, és így tovább. Ezzel a módszerrel könnyedén lehet óramű pontosságúra időzíteni a menstruációs ciklusokat.

Napi kétszer szedjük 1g mennyiséget, reggeli előtt fél órával és vacsora után egy órával. A nyelv alá helyezzünk, vagy a nyálkahártyán oszlassuk szét a nyelvünkkel egy kiskanálnyi adagot, és hagyjuk felszívódni. Jellegzetes, szúrós íze eleinte sokak számára furcsa vagy akár kellemetlen lehet, de a tapasztalatok alapján rövid idő alatt megszokható.

 
Frissítse böngészőjét! Letöltés