0 termék
0 Ft
 
 
Méhpempő akciók és árak
Az alábbi akcióval és kedvezményes ajánlattal várjuk a méhpempőt szerető vásárlóinkat!

Tiszta méhpempő - 5 % kezdvezménnyel
Amennyiben most 2 db azonos terméket vásárol, úgy a végösszeghez képest 5 %-ot spórol meg.

Tiszta méhpempő - 10 % kezdvezménnyel
Ha most 3 db azonos méhpempőt vásárol, úgy a végösszeghez képest 10 %-ot spórol meg.

Tiszta méhpempő - 15 % kezdvezménnyel
Vásároljon 4 db ugyanolyan terméket, lepje meg családját és spóroljon 15 %-ot a végösszegből!

Tiszta méhpempő - 20 % kezdvezménnyel
Lepje meg családját és barátait, ajándékozzon nekik is méhpempőt! 5 ugyanolyan termék vásárlása esetén Ön 20 % kedvezményt kap a termékek árából!

Ingyenes házhozszállítás: minden 10 000 Forint feletii vásárlás esetén ingyen házhozszállítjuk a megrendelt termékeket.

Vásároljon most és spóroljon meg több ezer forintot az 50 grammos vagy a 100 grammos kiszerelést választva!


Hűségpontrendszer

Webáruházunkon keresztül történő vásárlás esetén, minden regisztrált vásárlónkat hűségponttal jutalmazzuk, a vásárlások alkalmával.

Mikor és mennyi hűségpontot kapok?

Minden megvásárolt termék kiszállításakor a megvásárolt termék(ek) (csomagolási, kiszállítási díj nem tartozik bele) bruttó árából 2% összegben pontokat írunk jóvá, melyet a „Pontjaim" menüpontban tud nyomon követni.
Tehát amennyiben 1db 100g friss méhpempőt vásárol, hűtött csomagolásban, utánvétellel (9642+800+800=11.240,-Ft), azaz a 9642,-Ft értékű termék 2%-át, azaz 192 pontot írunk jóvá.
Amennyiben a terméket nem veszi át, vagy visszavonja a rendelését, a hűségpontok automatikusan törlésre kerülnek!

Mennyit érnek a hűségpontjaim?

1 pont= 1 Ft

Mikor és hogyan tudom beváltani pontjaim?

A pontok beválthatóságát a shop rendszere automatikusan észleli és amennyiben eléri pontjai száma minimum a legolcsóbb termékünk egységárát, illetve ezen termék benne van a kosarában, akkor a pontok beválthatóságát a rendelés megkezdése után a shop felajánlja Önnek. Abban az esetben, ha nem kíván azonnal élni a beváltással, egyszerűen lépjen tovább, a pontjai nem fognak elveszni. Részbeváltás nem lehetséges, csak min. 1db egész termékre tudja érvényesíteni a megszerzett pontokat!

Amennyiben kedvezményesen vásárol terméket, azaz mennyiségi kedvezményben részesül, akkor is csak az eredeti termék árán tudja a pontok jóváírását végrehajtani. Tehát a kedvezmények nem összevonhatóak!
A beváltott pontokat szintén nyomon tudja követni a „Pontjaim" menüpontban, illetve minden egyes beváltás a rendelést visszaigazoló E-mailben feltüntetésre kerül.

Mikortól számoljuk a hűségpontokat?

A rendszer elindulását követően azonnal, azaz minden 2015.07.21-ét követő vásárláskor, tehát visszamenőlegesen nem számolunk hűségpontokat.

Mennyi ideig érvényesek a hűségpontok?

A megszerzett hűségpontok korlátlan ideig érvényesek, viszont nem átruházhatóak, még abban az esetben sem, ha Ön több regisztrált fiókkal rendelkezik, tehát beváltani csak a saját fiókján keresztül tudja a megszerzett hűségpontokat.

 
Frissítse böngészőjét! Letöltés